Wie zijn wij?

Verhuisservice De Bilt is een modern familiebedrijf opgericht door Coen Swart in 2015. Na jaren dienstverlenend werk te hebben verricht in de regio Utrecht als verhuizer en hovenier is hij zijn eigen onderneming gestart. Ondersteunt door meerdere familieleden werken zij elke dag samen aan het verzorgen van allerlei verhuis projecten. Van verhuizingen (groot en klein), ontruimingen tot transport, bij Verhuisservice De Bilt kunt u daarvoor terecht. In ons bedrijf hechten wij veel waarde aan een faire prijs, hoge service, creativiteit en begrip voor de wensen van de klant. Wij willen dat u volledig tevreden bent over de door ons geleverde services. U maakt immers reclame voor ons! En wij geloven dat, wanneer u ons aanbeveelt in uw omgeving, dit de best mogelijke reclame is voor ons bedrijf.

Verhuisservice De Bilt is een modern familiebedrijf met focus op service en kwaliteit. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

CONTACT

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

COEN SWART

DIRECTEUR / EIGENAAR

FRED SWART

WERKVOORBEREIDER

RICK SWART

VERHUIZER

BOBBY REYERSE

VERHUIZER

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

FLEXIBILITEIT

Wij denken met u mee, kunnen improviseren en zijn zo flexibel mogelijk tijdens uw verhuizing

COMMUNICATIE

Wij vertellen u wat we doen en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom uw verhuizing.

TRANSPORT

Wij hebben vervoer in diverse maten. Van dozen tot sofa's en buffetkasten, wij kunnen het allemaal vervoeren.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u tijdens uw verhuizing of transport te ondersteunen. Wij reageren binnen 24-uur op e-mail en zijn altijd telefonisch bereikbaar.

PROFESSIONEEL PERSONEEL

Ons personeel is zorgvuldig gescreend, deskundig, service gericht en kunt u altijd om hulp vragen. Zij zettten graag een stapje extra voor u.

PLANNING

Wij zijn het gewend om met strakke planningen te werken en begrijpen dat u uw inboedel op tijd wilt hebben op de nieuwe locatie.