U kunt contact met ons opnemen via mail of telefonisch. Ook komen wij graag bij u op bezoek om uw project te bespreken. Wij starten met een introductiegesprek waarin wij uw project in kaart brengen en uw wensen bespreken. Hierna verzorgen wij een vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat met de offerte plannen wij in overleg met u het werk in. Op de afgesproken datum worden de werkzaamheden volgens afspraak zorgvuldig uitgevoerd. Samen leveren wij het project op. Aftersales staat bij ons hoog in het vaandel, mochten wij nog nodig zijn staan wij uiteraard voor u klaar.

  • OFFERTE

  • INLADEN

  • TRANSPORT A NAAR B

  • AFLEVEREN OP LOCATIE

Verhuisservice De Bilt is een modern familiebedrijf met focus op service en kwaliteit. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

CONTACT

Onze klant ervaringen

Fam. Benders

De Bilt

Verhuisservice De Bilt heeft ons uitstekend geholpen bij het verhuizen van onze oma naar een bejaardenhuis. De goede spullen werden zorgvuldig verhuisd en andere spullen snel en makkelijk afgevoerd. Aardige jongens met oog voor service. We zouden ze zo weer inhuren!

Erg tevreden, goede service!

Pascal Verheul

Utrecht

Verhuisservice De Bilt heeft de inboedel verhuisd naar De Bilt. De mannen (5) waren stipt op tijd, vlot, nauwkeurig en opgewekt. Verhuizing snel geboekt en voor een goede prijs uitgevoerd. Zo konden mijn vriendin en ik ons richten op de oplevering en renovatie van het nieuwe huis.

Vlot en voordelig, nette kerels!

Tineke van der Mispel

Bilthoven

Dit bedrijf is een echte aanrader. Uiterst behulpzaam en betrouwbaar. Ik heb het als zeer aangenaam ervaren. Ik had op korte termijn een verhuisbedrijf nodig. Verhuisservice De Bilt heeft alles binnen no-time georganiseerd en keurig afgehandeld.

Behulpzaam en betrouwbaar